Boekhoudkantoor: header Nederlands
Boekhouding

Fiscaliteit

Beheer

Riddersstraat 40 b 1

1800 Vilvoorde

T + F: 02-613.48.89


Accotax: de beste zorg voor boekhouding, fiscaliteit, adviesverlening, ….:

Dagelijkse administratie:

Wij helpen u uw hoofdzorgen te verkleinen en nemen uw dagelijks papierwerk op ons (facturen opstellen, rappels, etc) tegen een forfaitair bedrag.

Boekhouding:

Deskundige verwerking van uw boekhouding, vanaf het inboeken van de facturen tot en met de eindbalans - volledige boekhouding voor eenmanszaken en vennootschappen - eindejaarsafsluiting - opvolging - rapportering - opstellen en neerleggen jaarrekening (enkelvoudig en geconsolideerd).

Fiscaliteit:

Directe belastingen : vanaf het opmaken van de personen- en vennootschapsbelasting tot de belastingcontroles. Indirecte belasting: de periodieke BTW-aangiften met de eventuele BTW-controles - fiscale controles - fiscale optimalisaties - balansanalyse.

Adviesverlening:

Begeleiding startende zelfstandigen : oprichten en vervullen van opstartformaliteiten van zowel eenmanszaken als vennootschappen - aansluitingen en informatie m.b.t. het sociaal statuut der zelfstandigen - begeleiding oprichting, ontbinding, fusie en vereffening vennootschap - begeleiding op vennootschapsrechterlijk vlak - ...

Staat uw vraag er niet tussen? Contacteer ons!